Με πρωτοβουλία της ομάδας Γυμναστικής γυναικών της ενορίας Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, την Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 και ώρα 19.00, έγινε Παράκληση υπέρ ενισχύσεως και ενδυναμώσεως των επί 120 ημέρες αιχμαλώτων στην Τουρκία, Ελλήνων Στρατιωτικών, του υπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του μόνιμου Λοχία Δημητρίου Κουκλατζή, και υπέρ της ταχείας απελευθερώσεως αυτών.

Η ακολουθία περιέλαβε σύνθεση εκ των κανόνων εις τον άγιο Άγγελο και εις τον άγιο Δημήτριο, ενώ οι προσελθόντες έψαλλαν όλοι μαζί το Κύριε Ελέησον κατά την δέηση.

Οι αρχιμανδρίτες Σεραφείμ Δημητρίου και Ευσέβιος Μεάντζια εκ των εφημερίων του ναού, και ο πρεσβύτερος Παναγιώτης Ασκούνης ανέπεμψαν τις δεήσεις, ενώ ανάμεσα στους συμπροσευχηθέντες υπήρξαν οι δημοτικοί Σύμβουλοι Αναστάσιος Ευσταθίου, Ιωάννης Πούλος και Κωνσταντίνος Σεφτελής καθώς και ο διατελέσας Σύμβουλος Δημάρχου Ηλιουπόλεως, Δημήτριος Παρράς.

Προ του τέλους της ακολουθίας, ευλογήθηκαν και διανεμήθηκαν άρτοι, προσφορά του αρτοποιείου Δίδυμοι, ενώ ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού, αρχιμανδρίτης Σεραφείμ, συνεχάρη τις κυρίες και τους υπεθύνους του τμήματος, για την πρωτοβουλία τους.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Γεώργιος Βάρσος.

Εκ του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου, του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως. 

Προβλήθηκε 890 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.