Με πρωτοβουλία της ομάδας Γυμναστικής γυναικών της ενορίας Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, την Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 και ώρα 19.00, έγινε Παράκληση υπέρ ενισχύσεως και ενδυναμώσεως των επί 120 ημέρες αιχμαλώτων στην Τουρκία, Ελλήνων Στρατιωτικών, του υπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του μόνιμου Λοχία Δημητρίου Κουκλατζή, και υπέρ της ταχείας απελευθερώσεως αυτών.

Η ακολουθία περιέλαβε σύνθεση εκ των κανόνων εις τον άγιο Άγγελο και εις τον άγιο Δημήτριο, ενώ οι προσελθόντες έψαλλαν όλοι μαζί το Κύριε Ελέησον κατά την δέηση.

Οι αρχιμανδρίτες Σεραφείμ Δημητρίου και Ευσέβιος Μεάντζια εκ των εφημερίων του ναού, και ο πρεσβύτερος Παναγιώτης Ασκούνης ανέπεμψαν τις δεήσεις, ενώ ανάμεσα στους συμπροσευχηθέντες υπήρξαν οι δημοτικοί Σύμβουλοι Αναστάσιος Ευσταθίου, Ιωάννης Πούλος και Κωνσταντίνος Σεφτελής καθώς και ο διατελέσας Σύμβουλος Δημάρχου Ηλιουπόλεως, Δημήτριος Παρράς.

Προ του τέλους της ακολουθίας, ευλογήθηκαν και διανεμήθηκαν άρτοι, προσφορά του αρτοποιείου Δίδυμοι, ενώ ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού, αρχιμανδρίτης Σεραφείμ, συνεχάρη τις κυρίες και τους υπεθύνους του τμήματος, για την πρωτοβουλία τους.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Γεώργιος Βάρσος.

Εκ του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου, του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως. 

Προβλήθηκε 645 φορές

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη Σωματείων και Φορέων για το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης

Μετά την χθεσινή σύσκεψη των φορέων της πόλης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου, με θέμα τις αρνητικές εξελίξεις με το Κέντρου Υγείας, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση απαιτώντας, να λειτουργήσει ξανά το Κέντρο Υγείας στην πόλη, με προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού προσωπικού που θα καλύπτουν όλες οι ανάγκες.

Ξεκίνησε η κατ’οίκον παράδοση των οικιακών κάδων ανακύκλωσης στους δημότες Ηλιούπολης.

Τους πρώτους κάδους παρέδωσαν συμβολικά σε δημότες ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης μαζί με τον Γιάννη Αντζινά Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωση και Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Δήμος Ηλιούπολης: ''Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διανομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους''

Παρουσία του Δημάρχου Ηλιούπολης, Γιώργου Χατζηδάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής,  Γ. Δημόπουλου και των Αντιδημάρχων, Γιάννη Πούλου και Κώστα Σεφτελή, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διανομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) σε χώρο του Πολυκλαδικού Λυκείου Ηλιούπολης.