Πηγή: www.newsit.gr

Το τηλεφώνημα για δυο βόμβες στο υπουργείο Εσωτερικών και ο αποκλεισμός της οδού Σταδίου προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο με απίστευτα μποτιλιαρίσματα στο κέντρο της Αθήνας.

Άγνωστος τηλεφώνησε μετά τις 9 το πρωί στην Εφημερίδα των Συντακτών και είπε ότι δυο βόμβες θα εκραγούν η μια στις 10.30 και η άλλη στις 12.00 στο υπουργείο Εσωτερικών.

Αμέσως η περιοχή αποκλείστηκε, το κτίριο εκκενώθηκε και το αποτέλεσμα είναι αυτό! Πανεπιστημίου, Σταδίου και Ομόνοια μπλόκαραν! Το ίδιο και όλα τα γύρω στενά και στο κέντρο δεν κινιόταν τίποτα!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ 

Προβλήθηκε 314 φορές
ΔΕΔΔΗΕ: ''Διαδικτυακή εφαρμογή για δήλωση βλάβης''

Με την παρούσα εφαρμογή οι καταναλωτές μπορούν, επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο του ΔΕΔΔΗΕ είτε μέσω προσωπικού υπολογιστή, είτε μέσω κινητής συσκευής (smartphone, tablet), να δηλώνουν περιστατικά που αφορούν προβλήματα στην ηλεκτροδότησή τους (διακοπή ηλεκτροδότησης, ηλεκτροδότηση υπό μη κανονική τάση, κλπ.).

Ο καιρός την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Βροχερός καιρός σε όλη τη χώρα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, τα βόρεια, την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά στα δυτικά τις πρωινές ώρες, βαθμιαία όμως το μεσημέρι και από τα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν.

Σκληρή απάντηση ζωοφιλικής συνομοσπονδίας στο ΥΠΕΣ για τα καταφύγια αδέσποτων

Με τεκμήρια απαντά η Συνομοσπονδία Ζωοφιλικών Σωματείων Ελλάδας (Συ.Ζω.Σω.Ελ.) στο υπουργείο Εσωτερικών για τις περικοπές πόρων από την χρηματοδότηση για την κατασκευή καταφυγίων αδέσποτων ζώων από τους Δήμους.

Τέλος στη σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα και πεζούς στο κέντρο της Αθήνας! [Pics]

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, μετά από συστηματική έρευνα, κατάφερε να βάλει τέλος στη δράση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε συστηματικά ληστείες και κλοπές στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.