Πηγή: www.newsit.gr

Το τηλεφώνημα για δυο βόμβες στο υπουργείο Εσωτερικών και ο αποκλεισμός της οδού Σταδίου προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο με απίστευτα μποτιλιαρίσματα στο κέντρο της Αθήνας.

Άγνωστος τηλεφώνησε μετά τις 9 το πρωί στην Εφημερίδα των Συντακτών και είπε ότι δυο βόμβες θα εκραγούν η μια στις 10.30 και η άλλη στις 12.00 στο υπουργείο Εσωτερικών.

Αμέσως η περιοχή αποκλείστηκε, το κτίριο εκκενώθηκε και το αποτέλεσμα είναι αυτό! Πανεπιστημίου, Σταδίου και Ομόνοια μπλόκαραν! Το ίδιο και όλα τα γύρω στενά και στο κέντρο δεν κινιόταν τίποτα!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ 

Προβλήθηκε 394 φορές
Στις 15 Ιουνίου ανοίγουν τα γυμναστήρια, στις 29 οι κατασκηνώσεις - Ξανά μουσική και αλκοόλ στις παραλίες

Ο Νίκος Παπαθανάσης ανακοίνωσε τη νέα άρση μέτρων. 1η Ιουλίου ξεκινούν παραστάσεις και συναυλίες. Δεν ανοίγουν ακόμα σχολικά κυλικεία, ΚΑΠΗ, κλειστοί κινηματογράφοι και ντισκοτέκ.

Χαλαρώνουν τα μέτρα και στις εκκλησίες, αυξάνεται το όριο των πιστών.

Το όριο των 50 ατόμων για τις πολύ μεγάλες εκκλησίες αλλάζει και από τις 6 Ιουνίο και έως 9/7/2020 θα επιτρέπονται 100 πιστοί εντός των εκκλησιών ενώ περισσότεροι θα είναι και οι πιστοί που θα μπορούν να εκκλησιάζονται εντός του ναού αφού αλλάζει το όριο εισόδου ατόμων ανα τ.μ από ένα άτομο στα 10 τ.μ σε ένα άτομο στα 5 τ.μ

«Ηχηρό «ΟΧΙ» μαθητών και φορέων στο σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό»

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, έλαβε χώρα ο ψηφιακός σχολικός διαγωνισμός «Λέμε Όχι στον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό», με πολυάριθμες συμμετοχές σχολείων και μαθητικών κοινοτήτων ανά την ελληνική Επικράτεια.