Έπεσε από γέφυρα και διαμελίστηκε από συρμό του ΗΣΑΠ

Στα πέριξ 30 Ιουνίου 2018

Στις ράγες του ηλεκτρικού βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (29.06.2018) ένας άνδρας, προκαλώντας πανικό στους επιβάτες του συρμού.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν τα μεγάφωνα του ΗΣΑΠ αλλά και ο μηχανοδηγός συρμού προς τους επιβάτες, πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν άνδρα 50-55 ετών που έπεσε από μια γέφυρα μεταξύ των σταθμών Ταύρου και Καλλιθέας, στο ρεύμα προς Πειραιά, και στην συνέχεια παρασύρθηκε από διερχόμενο συρμό.

Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του. Οι συρμοί σταμάτησαν προσωρινά να διέρχονται από τον σταθμό, δημιουργώντας «αλαλούμ».

Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ (www.newsit.gr) 

Προβλήθηκε 964 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.