• kargas
  • chrysallida_new
  • venchi
  • paulou_dontia
  • ispecs
  • vlachos_apofraxeis
  • little_bees
  • raxati
  • pmtp
  • syntrivani
  • lampros_odontiatros
  • anagnostou
  • kids_party
  • Iraklis_Tsims
  • 3pigs
  • dimi_fashion
  • goudis
  • moutrakia.kids.tv
  • enso_tatoo
  • jason cafe
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • booze
  • stamatiou_apofraxeis
  • artina bakery
  • petshopcorner
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • skoumis_metaforiki
  • psinokaimetho
  • chrisalida

Παρέμεινε στην Α2. ο Γ.Σ.Η.

Εντός των τειχών 02 Ιουλίου 2018

Ο Νηρέας Πατρών, ο ΝΟ Καλαμακίου και ο Νηρέας Χαλανδρίου είναι οι ομάδες που μαζί με τον Ιωνικό (ο ποίος είχε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα) υποβιβάζονται στη Β' Εθνική κατηγορία Ανδρών της υδατοσφαίρισης, με την ολοκλήρωση των αγώνων των πλέι άουτ της Α2 Ανδρών, την Κυριακή (1/7) το βράδυ στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Σώθηκαν οριστικά και παρέμειναν στην Α2 κατηγορία Ανδρών, εκτός από τον Παναθηναϊκό και τον ΝΟ Λάρισας, που είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους από το Σάββατο, ο ΝΟ Χαλκίδας και ο Γ.Σ.Ηλιούπολης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής και η τελική βαθμολογία των πλέι άουτ:

ΝΟ Λάρισας – Νηρέας Πατρών 8-6, ΝΟ Καλαμακίου – Νηρέας Χαλανδρίου 7-7, ΝΟ Χαλκίδας – Γ.Σ.Ηλιούπολης 7-4, Παναθηναϊκός – ΝΟ Καλαμακίου 8-7, Νηρέας Χαλανδρίου – ΝΟ Χαλκίδας 11-13, Γ.Σ.Ηλιούπολης – ΝΟ Λάρισας 12-6.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική):

1. Παναθηναϊκός 16

2. ΝΟ Λάρισας 15

3. ΝΟ Χαλκίδας 13

4. Γ.Σ.Ηλιούπολης 10

........................................

5. Νηρέας Πατρών 8

6. ΝΟ Καλαμακίου 6

7. Νηρέας Χαλανδρίου 3

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής 

Προβλήθηκε 693 φορές

Πρόστιμα σε Mega, Star και Pronews.gr για τον τρόπο κάλυψης της αυτοκτονίας δύο κοριτσιών στην Ηλιούπολη

Όλα αυτά, κυρίως για την αναπαραγωγή βίντεο από την πτώση των κοριτσιών, τη μετάδοση πλάνων από το σημείο όπου βρέθηκαν νεκρά και την προβολή ενός σημειώματος που είχαν αφήσει πριν την αυτοκτονία τους.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα, Παρασκευή πρωί, στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής των απορριμμάτων, συνάδελφός μας τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό του χέρι όταν ο κάδος MΑΓΚΩΣΕ το χέρι του, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό ενός δακτύλου.