Έκλεβε ελαστικά από την αποθήκη που δούλευε και τα πωλούσε στο διαδίκτυο

Στα πέριξ 02 Ιουλίου 2018

Πηγή: www.dikaiologitika.gr

Πρωινές ώρες της 27-6-2018, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στο Ελληνικό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, ένας 22χρονος ημεδαπός, για κλοπή ελαστικών από αποθήκη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 22χρονος, εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του απασχόληση στην αποθήκη, αφαιρούσε από τον περασμένο Ιανουάριο και κατά διαστήματα, ζάντες και ελαστικά αυτοκινήτων τα οποία στη συνέχεια πωλούσε μέσω αγγελιών στο διαδίκτυο.


Στην κατοχή του καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -32- ζάντες, -43- ελαστικά, -77- καπάκια ζαντών και -6- σπρέι βαφής ζαντών.
 

Προβλήθηκε 877 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.