Πηγή: www.dikaiologitika.gr

Πρωινές ώρες της 27-6-2018, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στο Ελληνικό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, ένας 22χρονος ημεδαπός, για κλοπή ελαστικών από αποθήκη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 22χρονος, εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του απασχόληση στην αποθήκη, αφαιρούσε από τον περασμένο Ιανουάριο και κατά διαστήματα, ζάντες και ελαστικά αυτοκινήτων τα οποία στη συνέχεια πωλούσε μέσω αγγελιών στο διαδίκτυο.


Στην κατοχή του καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -32- ζάντες, -43- ελαστικά, -77- καπάκια ζαντών και -6- σπρέι βαφής ζαντών.
 

Προβλήθηκε 785 φορές

Το βούλευμα για την υπόθεση μαστροπείας με τη 14χρονη στη Νέα Σμύρνη - ''Την εξώθησαν στην πορνεία και υπόσχονταν χρήματα''

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών θα ξετυλιχθεί τον Ιούλιο, η κακοποίηση μίας ανήλικης κοπέλας, ηλικίας μόλις 14 ετών, από τέσσερις άνδρες, μεταξύ των οποίων και ένας πρώην τρόφιμος στην Κιβωτό του Κόσμου.

Πετράλωνα: Ιδιοκτήτης διαμερίσματος ξυλοκόπησε άγρια καθαρίστρια αφού πρώτα προσπάθησε να την βιάσει

Η 53χρονη, σε άθλια κατάσταση, αιμόφυρτη, με σχισμένα ρούχα και σπασμένη γνάθο, βρήκε το κουράγιο να καλέσει την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο παρολίγον βιαστής και κακοποιητής της να συλληφθεί