Πηγή: www.newsit.gr

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική μετά από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε κτήριο στην οδό Ιουλιανού στο κέντρο της Αθήνας.

Στο σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά σπεύδει μεγάλη δυναμη της Πυροσβεστικής με 18 άνδρες και έξι οχήματα.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι έχουν ζητηθεί ενισχύσεις με κλιμακοφόρο όχημα καθώς η φωτιά καίει σε υψηλό όροφο.

Το κτήριο στην οδό Ιουλιανού είναι ακατοίκητο, ωστόσο φαίνεται ότι εκεί βρήκαν καταφύγιο άστεγοι ή τοξικομανείς.

Άγνωστο ακόμη πως λίγο πριν τις εννιά ξέσπασε φωτιά στο ισόγειο με αποτέλεσμα πέντε άτομα να εγκλωβιστούν στο εσωτερικό του κτηρίου.

Ευτυχώς οι άνθρωποι βρήκαν δίοδο προς τους τους επάνω ορόφους και κατάφεραν να βγουν στην ταράτσα απ’ όπου κατάφεραν να τους απομακρύνουν οι πυροσβέστες.

Αυτή την ώρα γίνεται επιχείρηση της πυροσβεστικής να ελεγχθεί πλήρως η φωτιά ενώ θα ερευνηθούν όλοι οι χώροι σε μια προσπάθεια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιο ακόμη άτομο να έχει εγκλωβιστεί.

 Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου / Ε. Μιλή

Προβλήθηκε 685 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.