του Μιχάλη Τεζάρη (www.newpost.gr)

Έρευνες σε σπίτια στην Αργυρούπολη και στην Νίκαια πραγματοποίησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Νewpost, στελέχη της ασφάλειας του λιμενικού σώματος, στο πλαίσιο της διερεύνησης για την υπόθεση της εξαφάνισης από το πλοίο "Νήσος Ρόδος" στις 27 Ιουνίου του 23χρονου στρατιώτη Σαράντη Κολλιαδέλη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σήμερα αναμένεται να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποια άτομα μιλούσε πριν χαθούν τα ίχνη του, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σύρου και Τήνου, ενώ επέστρεφε από την Χίο.

Παράλληλα σήμερα αναμένεται να δοθεί στο κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά, το βιντεοληπτικό υλικό που έχει καταγράψει τις κινήσεις του 23χρονου μέσα σε χώρους του πλοίου.

Στελέχη του λιμενικού που ασχολούνται με την υπόθεση, δεν αποκλείουν να βγήκε από το πλοίο όταν έφτασε στο Πειραιά, κρυφά μέσα σε κάποιο όχημα. Ο 23χρονος είχε ανοιχτές σοβαρές προσωπικές υποθέσεις και μάλιστα είχε εκφράσει φόβους στον οικογενειακό του περίγυρο, για τη σωματική του ακεραιότητα. 

Προβλήθηκε 1106 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.