Πυροβολισμοί στον Άλιμο - Απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή

Στα πέριξ 05 Ιουλίου 2018

 Πυροβολισμοί στον Άλιμο

Απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή

Το περιστατικό έγινε στη συμβολή των οδών Ομήρου και Ιωνίας στον Άλιμο. Ένας ληστής επιχείρησε να ληστέψει τα χρήματα που μετέφερε ένας άνδρας, μέλος χρηματαποστολής, που θα εφοδίαζε ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr ο δράστης πλησίασε τον υπάλληλο της χρηματαποστολής και με την απειλεί όπλου επιχείρησε να αρπάξει από τα χέρια του το ειδικό βαλιτσάκι μεταφοράς των χρημάτων.

Για να πείσει τον υπάλληλο να του παραδώσει τα χρήματα ο δράστης δεν δίστασε να πυροβολήσει στον αέρα.

Για κακή τύχη του ληστή ενεργοποιήθηκε η “χρωμοπαγίδα” και έτσι αναγκάστηκε να φύγει άπραγος.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και στην ευρύτερη περιοχή γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου (www.newsit.gr)

Προβλήθηκε 1115 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.