Ο Τόλης Βοσκόπουλος έκλεισε 60 χρόνια παρουσίας στο τραγούδι και στο θέατρο και θα τα γιορτάσει με μία δωρεάν συναυλία στη Γλυφάδα.

Ετοιμαστείτε για μια μοναδική συναυλία, στον υπέροχο χώρο εκδηλώσεων στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας την Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 09.00 μ.μ., που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

Η σπουδαία αυτή μουσική παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018 που ξεκινά σε λίγες μέρες.

Όπως κάθε χρόνο η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα για τους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη, μέσω των κοινωνικών δομών.

Τη συμφωνία με τον δημοφιλή τραγουδιστή έκλεισε ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος ανακοίνωσε τη συναυλία με ανάρτηση στο facebook: «Ανεπανάληπτος στο λέω και θυμίσου». Αυτός είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού τραγουδιού.

Είναι πάντα μοναδικό το συναίσθημα και μεγάλη η συγκίνηση όταν συναντιέσαι με μια τέτοια προσωπικότητα.

Είναι ακόμα πιο ξεχωριστό όταν η συζήτηση κλείνει με συμφωνία για μια μεγάλη συναυλία στη Γλυφάδα μας στις 18 Ιουλίου!

πηγή: www.notia.gr

Προβλήθηκε 995 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.