Το διαβάσαμε στο: www.enikos.gr

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 8χρονος που κολυμπούσε στα ρηχά της παραλίας στο Λαγονήσι, το απόγευμα του Σαββάτου, χωρίς να φοράει μπρατσάκια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα άλλο παιδί που βρισκόταν λίγο πιο δίπλα του διαπίστωσε ότι ο ανήλικος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Τότε άρχισε να φωνάζει για βοήθεια και ένας λουόμενος έτρεξε και έβγαλε τον 8χρονο από τη θάλασσα.

Το άτυχο αγοράκι είχε μελανιάσει ωστόσο ένας καρδιολόγος που βρέθηκε στο σημείο κατάφερε να το κρατήσει στη ζωή.

Οι υπεύθυνοι της παραλίας ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, όμως ο ανήλικος έμεινε για 40 λεπτά χωρίς οξυγόνο καθώς άργησε να φτάσει το ασθενοφόρο.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγλαία Κυριακού και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου.

Τέλος οι αρχές ερευνούν εάν το παιδάκι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας ή εάν έχουν ευθύνη οι υπεύθυνοι. Δείτε το βίντεο του Alpha (εδώ)

Προβλήθηκε 1343 φορές

Βαρύς ο πέλεκυς για τον βιαστή της Δάφνης – Ποινή 42 ετών – Θα μείνει στην φυλακή 25

Διεστραμμένο και σατανικό τον χαρακτήρισε η εισαγγελέας - Απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεση της 23χρονης - Ο βιαστής της Δάφνης δεν ήταν παρών στην ανακοίνωση της απόφασης - Ζήτησε να μην μεταχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στο δικαστήριο

 Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: ''Τι κάνουμε όταν θέλουμε να πετάξουμε κλαδιά και ογκώδη απορρίμματα''

Σύμφωνα με το νέο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων η συλλογή και η διαχείριση κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων άλλαξε. Πλέον, απαγορεύεται να συγκεντρώνονται μαζί, και πρέπει να συλλέγονται χωριστά από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου: Ποια είναι η χρήση του νέου υπόγειου πάρκινγκ;

Με αφορμή τον εντοπισμό απορριμματοφόρου του Δήμου Αγίου Δημητρίου στον υπαίθριο χώρο του νέου υπόγειου πάρκινγκ του Δημοτικού Σταδίου της πόλης, ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Αγίου Δημητρίου κ. Αλέξανδρος Αρβανιτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση...

Εντατικοποιούνται οι υγειονομικοί και αγορανομικοί έλεγχοι στα σχολικά κυλικεία της Π.Ε. Νότιου Τομέα Αθηνών.

Στα πλαίσια της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Καπάταη Χρήστου, εντατικοποιούνται οι έλεγχοι υγειονομικοί και αγορανομικοί στα σχολικά κυλικεία όλων των βαθμίδων της Π.Ε. Νότιου Τομέα Αθηνών.