Το διαβάσαμε στο:www.notia.gr

Το Κίνημα Αλλαγής, μετά την συγκρότηση των κεντρικών του οργάνων, προχώρησε σε εκλογές, για την συγκρότηση των Συντονιστικών Γραμματειών των Τοπικών του Οργανώσεων.

Στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, 471 μέλη προσήλθαν στις κάλπες και ανέδειξαν τους εκπροσώπους τους, που θα απαρτίζουν τη Συντονιστική Γραμματεία της Τοπικής Οργάνωσης του δήμου.

Με τη σειρά εκλογής τους αναδείχθηκαν οι εξής:

Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος
Τάσος Κυριακόπουλος
Αντωνία Τζαβάρα – Τσουτσουμπή
Κώστας Αρμουτίδης
Κατερίνα Καρίνου
Σοφία Τσαϊρίδη
Βλάσης Δεδέκης

Την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018, η νεοεκλεγείσα Συντονιστική Γραμματεία, παρόντος του εκπροσώπου της Β1 Νομαρχιακής, Αντώνη Γιαννακάκη, συγκροτήθηκε σε σώμα.

Συντονιστής: Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος

Αναπληρωτής Συντονιστής: Κώστας Αρμουτίδης

Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Παιδείας: Βλάσης Δεδέκης

Υπεύθυνη Συνδικαλισμού: Αντωνία Τζαβάρα – Τσουτουμπή

Υπεύθυνος Οργανωτικού: Κώστας Αρμουτίδης

Υπεύθυνη ΜΜΕ, Περιβάλλοντος, Υγείας: Κατερίνα Καρίνου

Ο Συντονιστής
Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος 

Προβλήθηκε 304 φορές

Βαρύς ο πέλεκυς για τον βιαστή της Δάφνης – Ποινή 42 ετών – Θα μείνει στην φυλακή 25

Διεστραμμένο και σατανικό τον χαρακτήρισε η εισαγγελέας - Απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεση της 23χρονης - Ο βιαστής της Δάφνης δεν ήταν παρών στην ανακοίνωση της απόφασης - Ζήτησε να μην μεταχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στο δικαστήριο

 Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: ''Τι κάνουμε όταν θέλουμε να πετάξουμε κλαδιά και ογκώδη απορρίμματα''

Σύμφωνα με το νέο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων η συλλογή και η διαχείριση κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων άλλαξε. Πλέον, απαγορεύεται να συγκεντρώνονται μαζί, και πρέπει να συλλέγονται χωριστά από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου: Ποια είναι η χρήση του νέου υπόγειου πάρκινγκ;

Με αφορμή τον εντοπισμό απορριμματοφόρου του Δήμου Αγίου Δημητρίου στον υπαίθριο χώρο του νέου υπόγειου πάρκινγκ του Δημοτικού Σταδίου της πόλης, ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Αγίου Δημητρίου κ. Αλέξανδρος Αρβανιτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση...

Εντατικοποιούνται οι υγειονομικοί και αγορανομικοί έλεγχοι στα σχολικά κυλικεία της Π.Ε. Νότιου Τομέα Αθηνών.

Στα πλαίσια της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Καπάταη Χρήστου, εντατικοποιούνται οι έλεγχοι υγειονομικοί και αγορανομικοί στα σχολικά κυλικεία όλων των βαθμίδων της Π.Ε. Νότιου Τομέα Αθηνών.