Άλλη μια ραδιοφωνική διαδρομή του Διαδικτυακού Ραδιοφώνου του Δήμου Ηλιούπολης ολοκλήρωσε έναν ακόμα κύκλο με live εκπομπές, με επιτυχία που οφείλεται στο σύνολο της ομάδας που πλαισίωσε τη λειτουργία του, αλλά και στην αδιάλειπτη, συμμετοχική και συνέχεια αυξανόμενη παρουσία των ακροατών, σ΄ αυτό το ταξίδι που οργανώσαμε, με αγάπη και ευρηματικότητα, για την ψυχαγωγία και ενημέρωσή τους.

Με πολύ κέφι, ενδιαφέροντα θέματα, συνεντεύξεις και πολλή μουσική, οι εθελοντές ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Διαδικτυακού Ραδιοφώνου της Ηλιούπολης, παρουσίασαν ένα ποιοτικό και ποικίλου ενδιαφέροντος ζωντανό πρόγραμμα στο Sunshine Web Radio, που ξεκίνησε το Φθινόπωρο του 2017 και ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό τους για τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Οφείλουμε ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, προς όλους τους ακροατές, που μας κράτησαν παρέα όλο αυτό το διάστημα , εμψυχώνοντάς μας για μια δημιουργική συνέχεια, στους παραγωγούς και σε όλους όσοι συλλογικά ή ιδιωτικά συμμετείχαν στη ραδιοφωνική διαδικασία του Δήμου μας, πολιτιστικοί, αθλητικοί, εθελοντικοί φορείς, σχολεία , μουσικοί , συγγραφείς , δομές του Δήμου.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Φθινόπωρο, σε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα με ακόμη περισσότερο κέφι, δημιουργικότητα , μουσική , νέα πρόσωπα και πολλές εκπλήξεις.

Στην ιστοσελίδα μας www.sunshineradio.gr θα μπορείτε να επιλέξετε και να ακούσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές στην ενότητα «Αρχείο».

Και επειδή κάθε τέλος σηματοδοτεί πάντα μια νέα αρχή, από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, θα μας συντροφεύει όλο το καλοκαίρι ένα πολύ ευχάριστο μουσικό πρόγραμμα με ελληνική και ξένη μουσική που έχουν επιμεληθεί μουσικοί παραγωγοί του Sunshine.

 

Καλή αντάμωση από Οκτώβριο και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους με υγεία και ξενοιασιά !!!!

 

 

H εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για τη λειτουργία

του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ηλιούπολης

Δήμητρα Κορμά 

Προβλήθηκε 184 φορές

Επιστολή καταγγελίας στην ΕΠΣΑ από τον Γ.Σ.Ηλιούπολης

Η Διοίκηση του Γ.Σ. Ηλιούπολης προέβη σε αποστολή επιστολής καταγγελίας προς την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (ΕΠΣΑ) για την συμπεριφορά του προπονητή και του γενικού αρχηγού της ομάδας της Α.Ε. Ηρακλείου, στο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων μας