Στην λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα και λεωφόρος Κύπρου Ηλιούπολης γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια παλιά εγκαταλειμμένη, ερημωμενη, ακατοίκητη μονοκατοικία και από πίσω ένα οικόπεδο.

Αυτή η μονοκατοικία βρίσκεται στην είσοδο της Ηλιούπολης από Υμηττό λεωφόρο Ηλιουπόλεως. Αυτή είναι μια κακή εικόνα για την πόλη μας .

Η δημοτική αρχή της πόλης μας του κυρίου δημάρχου Βασίλη Βαλασοπουλο έχει ψάξει να βρει αν ανήκει σε κανέναν ιδιοκτήτη;

Το κράτος, η πολεοδομία που είναι;  Το οικόπεδο από πίσω από το σπίτι ανήκει στην δημόσια περιουσία ή σε κανέναν ιδιώτη;

Αν ανήκει στο δημόσιο, αυτόν τον κοινόχρηστο χώρο δεν μπορεί να  εκμεταλλευτεί ο δήμος το οικόπεδο;

Η Ηλιούπολη πρέπει να αλλάξει όψη για μια όμορφη "έξυπνη " πόλη.

Τέλος και εμείς οι πολίτες πρέπει να δείξουμε μια καλή εικόνα για την πόλη μας βοηθώντας στην καθαριότητα.

Δεν πετάμε τα ογκώδη αντικείμενα - μπάζα μας οπουδήποτε. Τα αφήνουμε δίπλα στον κάδο απορριμμάτων ή ενοικιάζουμε εντελώς δωρεάν μια σκάφη και δεν ξεχνάμε να καλέσουμε την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας να έρθει να τα μαζέψει.

Ακόμη δεν πετάμε τα κλαδιά μέσα στον κάδο απορριμμάτων. Τα αφήνουμε έξω από τον κάδο και καλούμε τα έρθουν να τα πάρουνε.

Σπύρος.

*Και άλλη φορά τα κλαδιά έξω από τον κάδο απορριμμάτων. 

Προβλήθηκε 5933 φορές

«Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη» - ''φωτογραφίες από την οδό Αλιμούντος''

Αν και δεν συνηθίζουμε να τραβάμε φωτογραφίες για να αναδείξουμε τα χάλια της πόλης σε διάφορα σημεία, αυτή τη φορά κατόπιν έκκλησης κατοίκων της πόλης δημοσιεύουμε αυτές τις φωτογραφίες από την οδό Αλιμούντος που οδηγεί στο Δ' Αθλητικό Κεντρο Ηλιούπολης.

ΦΕΛΙΖΟΛ. Πρωτοποριακή μέθοδος αποκατάστασης ζημιών στους δρόμους στην Ηλιούπολη

Μια Πρωτοποριακή μέθοδος αποκατάστασης των ζημιών στους δρόμους της Ηλιούπολης, εφαρμόστηκε τελευταία, η οποία πιστεύω ότι θα υιοθετηθεί από πολλούς Δήμους όταν μαθευτεί πόσο απλή, αποτελεσματική αλλά κυρίως οικονομική είναι.