του Μιχάλη Τεζάρη (www.newpost.gr)

Μοιάζει απίστευτο αλλά από την αρχή του 2018, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της τροχαίας, στην παραλιακή λεωφόρο, έχουν χάσει την ζωή του 96 άτομα εκ των οποίων οι 43 εξ΄ αυτών παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα κατά την προσπάθειά τους να διασχίσουν τον δρόμο.

Το πιο πρόσφατο θύμα, ήταν στις 8 Ιουνίου όταν ένας 14χρονος, αθλητής του ναυτικού ομίλου Καλαμακίου, παρασύρθηκε στο ύψος της 1ης στάσης Καλαμακίου από αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς Γλυφάδα.

Ο άτυχος νεαρός υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κατέληξε στο νοσοκομείο. Σοβαρότερες αιτίες για τις παρασύρσεις, αποτελούν η απροσεξία των οδηγών, η βιασύνη των πεζών να διασχίσουν τον δρόμο αλλά και η χρήση κινητών τηλεφώνων, που έχει ως αποτέλεσμα την απόσπαση της προσοχής, όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά άνδρες της τροχαίας.
 

Προβλήθηκε 610 φορές

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Έκρυβαν ναρκωτικά σε δέντρα και υδρορροές - 5 συλλήψεις (video)

Επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, στον προαύλιο και περιβάλλοντα χώρο των φοιτητικών εστιών. Συνελήφθησαν 5 άτομα που αποθήκευαν και διακινούσαν ναρκωτικά.

Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν για την επίθεση σε 15 χρονο και 17χρονο στην Αργυρούπολη

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες, λίγο μετά τις 19:30, οι δράστες μόλις είδαν τους δύο ανήλικους στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, τους πλησίασαν και ξαφνικά άρχισαν να τους χτυπούν άγρια...