ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Εντός των τειχών 23 Ιουλίου 2018

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης.

Μια μοναδική γωνιά - όαση ξεκούρασης και αναψυχής δημιούργησε ο Δήμος Ηλιούπολης με την ανακαίνιση του Αναψυκτηρίου του Άλσους «Δ. Κιντής».

Με την μοναδική του θέα στον Αργοσαρωνικό και την Αθήνα, το Αναψυκτήριο εξοπλίστηκε και εφοδιάστηκε με όλες τις απαραίτητες υποδομές για να φιλοξενεί με άνεση ακόμη και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες και να αποτελεί ένα από τα καλύτερα αναψυκτήρια στην Αττικής.

Έγινε ειδική κατασκευή με κεραμίδια και συρόμενα παράθυρα στον εξωτερικό χώρο και προστέθηκαν συστήματα σκίασης έτσι ώστε χειμώνα - καλοκαίρι να μπορούν οι Ηλιουπολίτες προστατευμένοι από τα καιρικά φαινόμενα να απολαμβάνουν τον καφέ τους ή το φαγητό τους όπως επίσης άλλαξε ολοκληρωτικά η πρόσοψη του Αναψυκτηρίου με την νέα είσοδο.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Σεπτέμβριο που πέρασε εγκαινιάσαμε την ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου του Αναψυκτηρίου και το φθινόπωρο θα ξεκινήσει η συνολική ανάπλαση του Άλσους καθώς ολοκληρώνεται η φυτοτεχνική μελέτη.

Είναι ένας δημοτικός χώρος που αξιοποιείται στο έπακρο με σταθερούς βιώσιμους όρους αποδεικνύοντας ότι η χρηστή δημόσια διοίκηση επιτρέπει όχι μόνο την διατήρηση τέτοιων χώρων, αλλά και την συνεχή βελτίωσή τους. 

Προβλήθηκε 3107 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.