Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης αποφάσισε την Προμήθεια Μηχανημάτων έργου, Οχημάτων και συνοδευτικού εξοπλισμού με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ.

Πρόκειται για την προμήθεια αυτόνομου ρυμουλκούμενου πλυστικού οχήματος υψηλής πίεσης ζεστού κρύου νερού, Πεζοδρομίων – Οδοστρωμάτων, για να καλυφθούν οι ανάγκες της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου, δαπάνης 44.640 ευρώ καθώς και προμήθεια αυτοκινούμενο αναρροφητικού σαρώθρου 1 κμ.. τύπου compact δαπάνης 115.320 ευρώ.

Με την αγορά του Αναρροφητικού σαρώθρου θα αντικατασταθούν τα παλιά για τα οποία αντιμετωπίζεται πρόβλημα εύρεσης ανταλλακτικών λόγω παλαιότητας.

Έτσι η υπηρεσία καθαριότητας συνεχώς βελτιώνεται και εξοπλίζεται με νέο στόλο οχημάτων, με νέους κάδους, με υπογειοποίηση στα πολυσύχναστα μέρη και με πλήρες σύστημα καθαρισμού – πλυσίματος οχημάτων, κάδων, δρόμων και πεζοδρομίων.

Παρά τις τεράστιες δυσκολίες, την έλλειψη προσωπικού, την συγκράτηση των τελών καθαριότητας στο ίδιο επίπεδο για οκτώ χρόνια, ο αγώνας για μια καθαρή Ηλιούπολη είναι συνεχής και αδιάλειπτος. 

Προβλήθηκε 394 φορές

Με λειτουργία στα Ουκρανικά άρχισε το σαρανταλείτουργο, στην Αγία Μαρίνα Ηλιουπόλεως

Την θεία λειτουργία τέλεσε, με την άδεια και ευλογία του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, ο Μητροπολίτης Βινίτσης και Μπάρσκι Συμεών, της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ουκρανίας.