ΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΣ 19.7.2018

Με αφορμή τον εορτασμό της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη μεγάλης πρόκλησης, φανατισμού και διχαστικού λόγου από τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου ο οποίος ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια με αφορμή το Μακεδονικό θέμα. Εκτός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμα και από Άμβωνος μίλησε με απρέπεια και χυδαιότητα κατά των εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας.

Αντίθετη θέση και νηφάλια τήρησε η συντριπτική πλειοψηφία των εκπροσώπων της εκκλησίας και πρώτος από όλους ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο οποίος αναγνώρισε ότι για τα μεγάλα θέματα εξωτερικής πολιτικής την ευθύνη έχουν οι εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό αντιπρόσωποι.

Αυτός ο φανατικός και διχαστικός λόγος δεν έχει καμία σχέση με τη θρησκεία μας που κηρύττει την αγάπη την αλληλεγγύη, τη συναδέλφωση των λαών ανεξάρτητα από χρώμα, θρησκεία και πολιτικών αντιλήψεων

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας καταδικάζει τη συμπεριφορά του εν λόγω Αρχιμανδρίτη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

Προβλήθηκε 1553 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.