Πηγή: www.ereportaz.gr

Την παραίτησή της υπέβαλε δημόσια μέσα από την παρουσία της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Πρόνοιας Μαραθώνα Δήμητρα Λαμπαρού.

Η κυρία Λαμπαρού, η οποία είναι γιατρός στο επάγγελμα, μίλησε για τις πολύ δύσκολες στιγμές που έζησε στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς και εξέφρασε την βαθιά της οδύνη αλλά και τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους.

«Παραιτούμαι διαμαρτυρόμενη. Εφόσον δεν το έκανε κανείς, άλλος ενώ έπρεπε να το κάνει, θα το κάνω εγώ. Ντρέπομαι για τη συμπεριφορά όσων βρίσκονται σε θέση ευθύνης αλλά την ευθύνη δεν την πήραν ποτέ» είπε η κυρία Λαμπαρού

H αντιδήμαρχος Μαραθώνα άφησε αιχμές κατά του δημάρχου Ηλία Ψινάκη.

Όπως τόνισε, θλίβεται γιατί στήριξε έναν άνθρωπο που δεν άξιζε και ο οποίος δεν ήταν καν παρών στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που ο ίδιος συγκάλεσε.

Ζήτησε επίσης να γίνει έλεγχος στα οικονομικά του Δήμου. 

Προβλήθηκε 1191 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.