Σύνταγμα: Συγκέντρωση με κεριά, απόψε στο Σύνταγμα, για τους νεκρούς από την πυρκαγιά στο Μάτι

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 30 Ιουλίου 2018

Πηγή www.topontiki.gr

Σε σιωπηλή συγκέντρωση για τους νεκρούς από την πυρκαγιά, απόψε στο Σύνταγμα, καλούνται οι πολίτες μέσω διαδικτύου.

Τη συγκέντρωση οργανώνει ο 39χρονος μπασκετμπολίστας Γιάννης Γκαγκαλούδης, στη μνήμη των 91 νεκρών από την πυρκαγιά στο Μάτι.

Μέσω των social media καλεί όλο τον κόσμο στην πλατεία Συντάγματος να «φωτίσει τον ουρανό και τις ψυχές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν κρατώντας αναμμένα κεριά».

Γράφει συγκεκριμένα: «Ως άνθρωπος του αθλητισμού τα τελευταία 25 χρόνια και επειδή πραγματικά δεν αντέχω άλλο θέλω να διοργανώσω από μόνος μου το εξής... Μια πορεία στο κέντρο της Αθήνας με κεράκια να φωτίσουμε τον ουρανό και τις ψυχές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν τόσο άδοξα... Να κάτσουμε απλά σιωπηλά...».

Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 21:00 με σύνθημα «Ένα Συγγνώμη Από Εμάς Σε Σας Εκεί Ψηλά». 

Προβλήθηκε 1027 φορές
Ο καιρός την Παρασκευή 02.05.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Το βράδυ γενικά αίθριος.

Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.