Με αλλαγές σε όλα τα επίπεδα ξεκινά την Τετάρτη 1η Αυγούστου η Ηλιούπολη

Εντός των τειχών 31 Ιουλίου 2018

Με αλλαγές σε όλα τα επίπεδα ξεκινά την Τετάρτη 1η Αυγούστου η Ηλιούπολη

Αλλάζει οριστικά σελίδα η ποδοσφαιρική ομάδα του Γ.Σ. Ηλιούπολης, καθώς η νέα Διοικούσα Επιτροπή προχωρά με γοργούς ρυθμούς σε βαθιές τομές που θα δυναμώσουν τον «Ήλιο» και θα βοηθήσουν την ομάδα να αλλάξει επίπεδο, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και γενικότερα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι ήδη έχει προχωρήσει σχεδόν στο σύνολό του ο σχεδιασμός ενίσχυσης της ομάδας, με στόχο αυτή να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα της Α’ Αθηνών.

Παράλληλα, προχωρά και η οργάνωση του τμήματος, ενώ έμπρακτη είναι η στήριξή της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει, απ’ όλους τους Ηλιουπολίτες.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης του ποδοσφαιρικού τμήματος πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες υπό την επίβλεψη του Γρηγόρη Ιωσηφέλη, που είναι ο ένας από τους δύο Γενικούς Αρχηγούς της ομάδας, εργασίες στα αποδυτήρια, έτσι ώστε αυτά να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες μιας ποδοσφαιρικής ομάδας και να είναι έτοιμα να υποδεχθούν τον προπονητή Βαγγέλη Γαλάνη και τους ποδοσφαιριστές στην πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία θα πράγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης την Τετάρτη 1η Αυγούστου, στις 16:30.

Σε αυτό το πρώτο ραντεβού της νέας χρονιάς, ο σύλλογος καλεί και τους φιλάθλους της ομάδας να είναι εκεί, για να σηματοδοτήσουμε όλοι μαζί, αυτή την καινούργια αρχή για την ομάδα μας.

Πηγή: Γ.Σ. Ηλιούπολης ( facebook

Προβλήθηκε 524 φορές

Νέος πρόεδρος του ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ ο Βαγγέλης Κουνέλης.

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στις 8 το βραδυ, στα γραφεία του συλλόγου θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Χαραυγιακού για συγκρότηση σε σώμα και ανάθεση αρμοδιοτήτων σ όλους τους υποψηφίους.