2ο εσπερινό ΕΠΑΛ Αγίου Δημητρίου: Το σύνολο των ασκών αίματος στους πυρόπληκτους

Στα πέριξ 04 Αυγούστου 2018

Πηγή: www.alfavita.gr

Το 2ο εσπερινό ΕΠΑΛ Αγ. Δημητρίου, επιδεικνύοντας κοινωνική ευαισθησία και ανθρωπιστικά συναισθήματα αλληλεγγύης και έμπρακτης αρωγής προς τους δοκιμαζόμενους πυροπαθείς συνανθρώπους μας της Β.Α. Αττικής, προσέφερε το σύνολο των ασκών αίματος από την πρόσφατη εθελοντική αιμοδοσία των μαθητών/τριών του τον περασμένο Μάϊο.

Η κίνηση αυτή, προσφοράς αγάπης και ουσιαστικής συμμετοχής στο δράμα των συμπολιτών μας, πιστοποιεί ολοφάνερα την κοινωνική αποστολή του σχολείου μας, ενός Σχολείου ανοιχτού στα προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας μας.


Το Σχολείο ήδη από δεκαετίας λειτουργεί σε συνεργασία μα το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» τράπεζα αίματος για την κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας.

 

 

Προβλήθηκε 1549 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία