Θρίαμβος και στο Παγκόσμιο για την Ελλάδα! Χρυσό μετάλλιο στην κωπηλασία

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 12 Αυγούστου 2018

Πηγή: www.newsit.gr

Παγκόσμιες πρωταθλήτριες στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου νεανίδων αναδείχθηκαν οι 17χρονες Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπουρμπου, με μία συγκλονιστική εμφάνιση στο Παγκόσμιο της Τσεχίας.

«Το απολαύσαμε σήμερα. Αυτός ο αγώνας ήταν ξεκάθαρα πολύ πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τις διάφορες συνθήκες που βρίσκαμε. Κάναμε πολύ καλή εκκίνηση και διατηρήσαμε τη διαφορά μέσα στη κούρσα αλλά στα τελευταία 400μ. θέλαμε απλά να τερματίσουμε», δήλωσε η Μπούρμπου αμέσως μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου.

Οι δύο νεαρές Ελληνίδες δεν αποτέλεσαν έκπληξη για όσους γνωρίζουν το άθλημα, αφού είχαν ήδη αποδείξει την αξία τους και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας, την περασμένη χρονιά, κατακτώντας και εκεί την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. 

Προβλήθηκε 769 φορές
Ο καιρός την Παρασκευή 02.05.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Το βράδυ γενικά αίθριος.

Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.