To πρώτο μετάλλιο για την ελληνική κολύμβηση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Δουβλίνου, είναι γεγονός.

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. μικτής ατομικής SM8, σημειώνοντας μάλιστα και πανελλήνιο ρεκόρ, τόσο στον τελικό όσο και στον προκριματικό.

Ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Ρίο, είχε επίδοση στον τελικό 2:25.42, καταρρίποντας το πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε στον πρωϊνό προκριματικό με 2:34.14. Το προηγούμενο ρεκόρ του αγωνίσματος, κατείχε ο Κωνσταντίνος Φύκας με 2:38.71 από τις 6 Φεβρουαρίου 2001 στην Στοκχόλμη.

Αυτό είναι το 2ο μετάλλιο για τον Μιχαλεντζάκη σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το πρώτο, ασημένιας απόχρωσης, το κατέκτησε πριν από δύο χρόνια στα 100μ. πεταλούδα κατηγορίας S9.

www.dikaiologitika.gr 

Προβλήθηκε 489 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί - Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ