Μυστήριο με τη νεκρή αεροσυνοδό στη μπανιέρα ξενοδοχείου στα νότια προάστια

Στα πέριξ 19 Αυγούστου 2018

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται τα τελευταία 24ωρα με το θάνατος μίας νεαρής αεροσυνοδού από τον Καναδά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η αεροσυνοδός βρέθηκε πνιγμένη μέσα στη μπανιέρα ξενοδοχείου στα Νότια προάστια τής Αθήνας.

Κομβικό ρόλο στην υπόθεση φέρεται να παίζει ο συνάδελφος και σύντροφός της, με τον οποίο έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο, ο οποίος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι της ζήτησε να χωρίσουν, κάτι που εκείνη δεν ήθελε να δεχθεί.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η αεροσυνοδός αυτοκτόνησε, αλλά η υπόθεση ακόμα δεν έχει κλείσει, καθώς ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει δείξει και η πρεσβεία του Καναδά στην Αθήνα, που έχει ζητήσει να ενημερωθεί λεπτομερώς για τις έρευνες και το αποτέλεσμά τους. 

Προβλήθηκε 1542 φορές

Κατεδάφιση 21 αυθαιρέτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης μετά από 50 χρόνια

Στην κατεδάφιση 21 αυθαίρετων κτισμάτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης προχώρησε την Τρίτη 21 Απριλίου η Πολεοδομία (Υπηρεσία Δόμησης) του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.