Πηγή: notia.gr

Αλαλούμ επικρατεί στα Νότια προάστεια εξαιτίας μίας ξαφνικής διακοπής του ρεύματος σε ολόκληρη την περιοχή, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι.

Οι σειρήνες των συναγερμών χτυπούν ασταμάτητα, ενώ πολλοί καταστηματάρχες ανησυχούν για την έκταση του προβλήματος καθώς δεν είχε προηγηθεί ενημέρωση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν χρήστες στο twitter, διακοπή ρεύματος σημειώνεται, μεταξύ άλλων, σε Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Αργυρούπολη, Πειραιά, Φάληρο, Ελληνικό, Καισαριανή, Νέο Κόσμο, Αγία Παρασκευή, Κηφισιά και Μαρούσι.

Πηγές του ΑΔΜΗΕ ανέφεραν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, πως τα προβλήματα ηλεκτροδότησης οφείλονται σε σοβαρή βλάβη που παρουσιάστηκε στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης της Παλλήνης.

Στο μεταξύ, εκτός λειτουργίας είναι και η γραμμή 2 (Ανθούπολη- Ελληνικό) του μετρό από τον σταθμό Πανεπιστήμιο έως το Ελληνικό.

Εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί και φανάρια, με αποτέλεσμα να επικρατεί χάος στους δρόμους. Ήδη η Πυροσβεστική δέχθηκε εκατοντάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ σε πολλές περιοχές. 

Προβλήθηκε 1089 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.