Ανακοινώθηκαν και επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας σήμερα Δευτέρα 27/08/2018 οι Βάσεις 2018, και τελειώνει η αγωνία για τους χιλιάδες υποψήφιους και τους οικείους.

Oι υποψήφιοι θα μπορέσουν να δουν τα αποτελέσματα στην ειδική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας results.it.minedu.gov.gr, ενώ θα αναρτηθούν και στα Λύκεια της χώρας.

Η ανατροπή έγινε και οι βάσεις 2018 ανακοινώθηκαν τελικά σήμερα, Δευτέρα 27.08.2018, αντί για αύριο όπως έλεγαν οι τελευταίες πληροφορίες.

Οι Πανελλήνιες της φετινής χρονιάς, λοιπόν, ολοκληρώνονται και τυπικά με το τελευταίο αυτό βήμα.

Φέτος, για πρώτη φορά οι βάσεις 2018 δεν θα αναρτηθούν στα σχολεία με… ονοματεπώνυμο κι αυτό λόγω προσωπικών δεδομένων.

Θα αναρτηθούν κανονικά τα αποτελέσματα στα σχολεία, αλλά με τον κωδικό υποψηφίου και όχι με το όνομα και το επίθετο μαθητών και μαθητριών.

Oι υποψήφιοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα Πανελληνίων 2018 στην ειδική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας results.it.minedu.gov.gr, λίγο μετά τις 17.30, ενώ θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια της χώρας.

 

Προβλήθηκε 804 φορές
Αποφυλακίζεται με βούλευμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν

Το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας αποφάσισε με βούλευμά του την αποφυλάκιση με όρους του Νίκου Μιχαλολιάκου, του άλλοτε ηγέτη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής

Ο καιρός την Πέμπτη 2 Μαϊου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.