Τάσος Ευσταθίου
''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά''

Από καρδιάς θέλω να απευθύνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ & ΑΤΕΙ) & να τους ευχηθώ να ανταποκριθούν με επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών τους.

Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων αυτών των χρόνων σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανοίγονται πλέον μπροστά τους νέοι ορίζοντες & νέες προοπτικές.

Εύχομαι λοιπόν να ζήσουν το όνειρο τους, να ανταποκριθούν με επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών τους και να πετύχουν τους στόχους τους.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στους γονείς, που κάτω από δύσκολες συνθήκες στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειές τους, συμβάλλοντας σε αυτήν τους την επιτυχία αλλά και στους εκπαιδευτικούς που κατάφεραν να μεταδώσουν με επιτυχία τις γνώσεις τους.

Τέλος για τα παιδιά που εφέτος δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους, θα πρέπει να μην απογοητευθούν γιατί τίποτα δεν τελειώνει εδώ, οι ευκαιρίες συνεχίζονται & η επιμονή & η προσήλωση στους στόχους είναι πάντα το μυστικό της επιτυχίας. 

Προβλήθηκε 964 φορές