πηγή: www.notia.gr

Μέχρι το τέλος του έτους θα παραδοθεί το πολυδύναμο Αστυνομικό Τμήμα που ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς στο δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Όπως ενημερώνει ο δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Κωνσταντάτος με δεδομένο πως η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί βασική προτεραιότητα της διοίκησης έπραξαν ό,τι ήταν αναγκαίο από την πλευρά τους ώστε να ενισχυθεί η αστυνόμευση του Ελληνικού- Αργυρούπολης.

”Παραχωρήσαμε για τον λόγο αυτό Δημοτικό χώρο επί της Λ Αργυρουπολεως όπου εκτός από το ΑΤ και την Ασφάλεια θα στεγαστεί η Διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής με όλες τις δυνάμεις της.

Έτσι θα αυξηθεί θεαματικά ο αριθμός του προσωπικού που υπηρετεί στη περιοχή μας.

Ο εργολάβος της Αστυνομίας εγκαταστάθηκε και ετοιμάζει τον χώρο που αναμένεται να παραδοθεί τέλος του χρόνου ενώ θα βάψει και εξωτερικά το κτίριο.” αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του.

 

Προβλήθηκε 1067 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.