Μετά την ανακοίνωση των βάσεων και των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2018, το 4ο Λύκειο Ηλιούπολης, με φετινό ποσοστό επιτυχίας 83%, σημείωσε σε πανελλαδικό επίπεδο, ένα από τα πιο υψηλά ποσοστά επιτυχίας εισαγωγής μαθητών σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σε σύνολο 140 αιτήσεων υποψηφίων για εισαγωγή σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, πέτυχαν να εισαχθούν 116 μαθητές μας, δηλαδή πάνω από 8 στους 10 μαθητές του σχολείου ήταν επιτυχόντες (ποσοστό επιτυχίας 83%)!

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα τα παιδιά και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλές σπουδές, δύναμη και πρόοδο στη ζωή τους

Το 4ο Λύκειο Ηλιούπολης, όπως φυσικά και όλα τα σχολεία της πόλης μας, υπηρετεί σταθερά και με πίστη τις αξίες της δημόσιας εκπαίδευσης, παρέχοντας ποιοτικό και υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και παιδείας.

Τέλος, εκφράζουμε σε όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, τις ευχές μας για μια καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και πρόοδο.

Φώτης Χρυσουλάκης (Δρ. Κοινωνιολογίας)
Διευθυντής 4ου ΓΕΛ Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 6130 φορές

Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης - ΕΟΔΠΗ: ''Ζητάμε βοήθεια για την αναβάθμιση των χώρων Πυροφυλακίου Ηλιούπολης''

Με τη δική σας πολύτιμη στήριξη, μπορεί να συγκεντρωθεί το ποσό των 4.000 € που χρειαζόμαστε για να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας!