Πηγή: www.newsit.gr

Άλλη μια 24ωρη απεργία αποφάσισε η ΠΝΟ και έτσι τα πλοία θα μείνουν δεμένα και την Τρίτη μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Παρά τις αντιδράσεις η Ομοσπονδία των Ναυτικών εξήγγειλε για αύριο Τρίτη νέα 24ωρη απεργία. Με τη νέα απεργία τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια ως και τα ξημερώματα της Τετάρτης (06:00).

Η πρόταση των ακτοπλόων για αύξηση 1% στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας δεν βρήκε σύμφωνους τους εργαζόμενους και έτσι οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται.

Οι συνδικαλιστές δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους. Αποφάσεις αναμένονται αύριο στη νέα συνεδρίαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας .

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες, μετά τις εξελίξεις έχουν προχωρήσει σε τροποποιήσεις και αλλαγές των δρομολογίων. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν πρέπει να επικοινωνούν με τα κατά λιμεναρχεία ή τουριστικά πρακτορεία. 

Προβλήθηκε 490 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί - Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ