Μέσα σε λεωφορείο εντόπισαν οι αστυνομικοί νεαρό Ρομά που απέδρασε από το Τ.Α. Ελληνικού

Στα πέριξ 09 Σεπτεμβρίου 2018

Μέσα σε λεωφορείο στην οδό Βέμπο και Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα εντοπίστηκε ο νεαρός Ρομά που νωρίτερα απέδρασε από Τ.Α. Ελληνικού.

Ο νεαρός περιπλανιόταν για δύο ώρες μετά την απόδραση του αλλά τελικά εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Ο νεαρός κατάφερε να αποδράσει μέσα από τα χέρια αστυνομικών στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού στις 3.30 το μεσημέρι.

Ο 21χρονος είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω στις 12 για ληστεία σε σπίτι στην περιοχή.

Ο νεαρός ενώ μεταφερόταν για δακτυλοσκόπηση, άγνωστο πώς, πήδηξε από τον πρώτο όροφο στον ακάλυπτο και διέφυγε.

www.newpost.gr 

Προβλήθηκε 1308 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια