Ο «Εσκομπάρ των Βαλκανίων», ο Σέρβος με το προσωνύμιο «Ιβάν», ο οποίος είχε φέρει στην χώρα μας κάτι λιγότερο από μισό τόνο κοκαΐνης, συνελήφθη τελικά σε τουριστικό θέρετρο στην Αττάλεια της Τουρκίας, όπου έκανε χλιδάτες διακοπές.

Ο «Ιβάν» κατά κόσμον Jov… Vuk…, ένας από τους πλέον καταζητούμενους εμπόρους ναρκωτικών στην Ευρώπη, συνελήφθη τελικά στην Τουρκία σε πανάκριβο ξενοδοχείο της Αττάλειας, μαζί με μια φίλη του από την Σερβία, η οποία μάλιστα είναι μανεκέν.

Απολάμβανε τις χλιδάτες διακοπές του, ξοδεύοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ, τα οποία βέβαια προέρχονταν από το χονδρεμπόριο κοκαΐνης στην «Γηραιά Ήπειρο».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, ο «Εσκομπάρ των Βαλκανίων» συνελήφθη από τις τούρκικες αρχές, έπειτα από πληροφορίες που διαβίβασε η Europol, αφού πρώτα η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής είχε καταφέρει να χαρτογραφήσει τα ίχνη του «Ιβάν» διαβιβάζοντας βέβαια τις πληροφορίες στην Ευρωπαϊκή Αστυνομία.

Τα στέκια του «Εσκομπάρ των Βαλκανίων» στην Αθήνα

Ως γνωστόν, ο Σέρβος «Εσκομπάρ των Βαλκανίων» στις αρχές του 2017 είχε ρίξει τα «δίχτυα» του στην Αθήνα, συχνάζοντας σε κλειστές λέσχες και ερχόμενος σε επαφή με την καλή κοινωνία της πρωτεύουσας, εμφανιζόμενος ως επιχειρηματίας από την Σερβία με το όνομα «Ιβάν».

Σκοπός του Σέρβου μεγαλέμπορου, ήταν η ενοικίαση «καθαρού» διαμερίσματος, προκειμένου να αποθηκεύσει εκεί ο άμεσος συνεργάτης του, ποσότητα άνω των 300 κιλών κοκαΐνης που θα έφερναν από το Περού, με σκοπό να την διακινήσουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η αστυνομική επιχείρηση στη Βάρκιζα

Το Δεκέμβριο του 2017 η Δίωξη ναρκωτικών πραγματοποίησε εισβολή στο συγκεκριμένο πολυτελές διαμέρισμα στην Βάρκιζα, ανακαλύπτοντας 120 κιλά κοκαΐνης και συλλαμβάνοντας το δεξί χέρι του Ιβάν.

Ο συλληφθείς το μόνο που είπε στους Αστυνομικούς ήταν το όνομα του και το όνομα του δικηγόρου που θα αναλάμβανε την περίπτωση του.

Έκτοτε έκλεισε το στόμα του και οι αστυνομικοί έμειναν έχοντας στα χαρτιά τους σημειωμένο μόνο ένα όνομα: «Ιβάν». Αυτός άλλωστε ήταν ο αρχηγός του σερβικού καρτέλ. Το ερώτημα, όμως, ήταν ποιος είναι ο Ιβάν.

Έπειτα από έρευνες στις 10 «γωνιές» της “Γηραιάς Ηπείρου”, οι αστυνομικοί της Δίωξης κατάφεραν να μάθουν τα πλήρη στοιχεία του Jov… Vuk… και τελικά να εντοπίσουν τα ίχνη του, με αποτέλεσμα την σύλληψη του στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Άλλωστε τον Σέρβο «Εσκομπάρ» αναζητούσαν οι περισσότερες Αστυνομίες της Γηραιάς Ηπείρου, καθώς δεν υπήρχε κράτος που δεν είχε εισάγει ο «Ιβάν» ποσότητες κοκαΐνης απευθείας από το Περού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ (www.newsit.gr) 

Προβλήθηκε 830 φορές
Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριάντα πέντε (35) αλλοδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας και εξαρθρώθηκε την 14-11-2019 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Ο καιρός το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές και στο Ιόνιο μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα άστατος με πιθανότητα τοπικών βροχών από το μεσημέρι.

Ο καιρός την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Στην ανατολική χώρα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατα τόπους ισχυρές στην ανατολική Κρήτη και τις ανατολικές Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, στα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας (περιοχή Χαλκιδικής), στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα στις Σποράδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία από τα δυτικά και τα νότια θα εξασθενήσουν.

Φοροδιαφυγή: Λαβράκια έβγαλε η ΑΑΔΕ στις πωλήσεις μέσω ίντερνετ!

Στην φάκα της ΑΑΔΕ έπεσαν επιχειρήσεις που δεν δήλωναν πωλήσεις μέσω ίντερνετ. Απέκρυψαν πωλήσεις που φτάνουν τα 6 εκατομμύρια ευρώ! Από την Αθήνα έως την Θράκη οι περιπτώσεις που βγάζουν μάτια!