Με μια εξαιρετική εμφάνιση η Εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ, κέρδισε την Σερβία με 70-63 στο Ηράκλειο Κρήτης για την 1η αγωνιστική της β’ φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 και πλέον είναι πολύ κοντά στην πρόκριση της στο Μουντομπάσκετ!

Με επτά νίκες σε επτά ματς, πλέον η ελληνική ομάδα πρέπει απλά να μην αυτοκτονήσει στα υπόλοιπα ματς της β΄ φάσης για να μην περάσει στη μεγάλη διοργάνωση.

Μπροστά σε 6.000 φίλους της στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο της Κρήτης, πήρε το προβάδισμα στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου με συνεχόμενα τρίποντα, έφτασε σε διπλάσιες διαφορές πόντων στο γ’ δεκάλεπτο και παρά το ότι οι Σέρβοι ισοφάρισαν, στο τέλος η Εθνική ομάδα πήρε τη νίκη.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου είχε καλή συμπεριφορά στην άμυνα σε όλο το παιχνίδι κόντρα στους Σέρβους που διαρκώς φτάνουν στο βάθρο στις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις, αλλά στον αγώνα του Ηρακλείου έδειξαν να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν την ελληνική ομάδα. Καλάθης, Σλούκας και Μπουρούσης έκαναν μεγάλο παιχνίδι, αλλά όλα τα παιδιά έπαιξαν καλά, με τον Παπαπέτρου να πετυχαίνει σημαντικά καλάθια, τον Πρίντεζη να πετυχαίνει σημαντικούς πόντους στο τέλος.

πηγή: www.ereportaz.gr 

Προβλήθηκε 628 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. - Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν. - Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.