Δήμος Βύρωνα: «Φτερά» έκαναν χρήματα από εκδηλώσεις

Στα πέριξ 17 Σεπτεμβρίου 2018

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

Το κουτί με χρήματα από εισιτήρια εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα, είχαν βάλει στο «μάτι» άγνωστοι ή άγνωστος στο Δήμο Βύρωνα, όπως ενημερώνει με ανάρτησή της η συλλογικότητα «Πολίτες του Βύρωνα».

Το κουτί με τα χρήματα φυλασσόταν σε κτήριο που βρίσκεται εκτός δημαρχιακού μεγάρου.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου γύρω στις 12 το μεσημέρι ο υπάλληλος που διαχειρίζεται το κουτί των χρημάτων διαπίστωσε ότι έχει παραβιαστεί η ντουλάπα, έχουν σπάσει το κουτί και τα χρήματα έκαναν «φτερά».

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν παραβιάστηκε η πόρτα της εισόδου των γραφείων, ο δράστης ή οι δράστες κατευθύνθηκαν στο δωμάτιο, έσπασαν την ντουλάπα που βρισκόταν το κουτί και εξαφάνισαν τα χρήματα.

Δεν έχει γίνει γνωστό πόσα ήταν τα χρήματα και εάν κλάπηκαν και εισιτήρια του Φεστιβάλ.

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που κάνουν «φτερά» χρήματα από τον ίδιο χώρο. 

Προβλήθηκε 1176 φορές

 Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη: ''για όσα ονειρεύονται τα παιδιά είμαστε κοντά τους''.

Για τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ η παιδεία οφείλει κυρίως να δίνει σταθερά σημεία προσανατολισμού, δοκιμασμένες αξίες και καταξιωμένα ιδεώδη ως βάση του ζην, του συζήν και του ευζην.

Καλοριφέρ ''εξερράγη'' σε σχολείο - ''Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα''

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης – Υμηττού για επικίνδυνο περιστατικό στο 1ο Λύκειο Υμηττού, όπου σώμα καλοριφέρ εκτόξευσε καυτό νερό υπό πίεση μέσα σε αίθουσα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα εκπαιδευτικού.