Σε πλύσιμο και πλήρη καθαρισμό των υπόγειων κάδων προχώρησαν τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης προστατεύοντας με μια επιπλέον ενέργεια για την υγιεινή της πόλης.

Η επιχείρηση καθαριότητας των υπόγειων κάδων εκτός από την αισθητική της πλευρά αποτελεί και ένα ακόμη μέτρο υγειονομικής θωράκισης των δημόσιων χώρων.

Να θυμίσουμε ότι η Ηλιούπολη διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα υπόγειων κάδων στην Ελλάδα με πολλά λειτουργικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη.

Πρόσφατα εγκαταστάθηκαν ψηφιακοί ηλεκτρονικοί αισθητήρες πληρότητας στους 44 από τους 92 υπόγειους κάδους ώστε κάθε ημέρα να καθορίζονται τα βέλτιστα και συντομότερα δρομολόγια των απορριμματοφόρων.

Έτσι ο Δήμος Ηλιούπολης έχει καταφέρει να κρατήσει σε ικανοποιητικά επίπεδα την καθαριότητα στην πόλη παρά την έλλειψη προσωπικού, χωρίς καμία αύξηση δημοτικών ανταποδοτικών τελών για πέντε ολόκληρα χρόνια.

Η ευθύνη όμως της προσπάθειας ανήκει σε όλους μας.

Βασίλης Βαλασόπουλος
Δήμαρχος Ηλιούπολης

(το διαβάσαμε εδώ

Προβλήθηκε 621 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.