Πηγή: www.notia.gr

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο θα συγκαλέσει ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να παραχωρήσει στο Υπερταμείο, 13 δημοτικά ακίνητα, ανάμεσά τους το Πέτρινο Θέατρο και το Δημοτικό Ωδείο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γιάννης Κωνσταντάτος, ο δήμος θα ξεκινήσει δικαστικό αγώνα για να μην περάσουν τα ακίνητα στο Υπερταμείο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

13 Δημοτικά ακίνητα ( χιλιάδες σε όλη τη χώρα) εκχωρεί η κυβέρνηση στο Υπερταμείο ανάμεσα τους το Δημοτικό Ωδείο Αργυρούπολης , το Πέτρινο Θέατρο, το Εκθεσιακό Κέντρο Κ.α.

Ακίνητα που έκτισαν οι προηγούμενες διοικήσεις της Αργυρούπολης από τον ιδρώτα του λαού αυτής της πόλης Σε οικόπεδα που διεκδικεί το ελληνικό δημόσιο καταχρηστικά και τα οποία γλυτώσαμε με δικούς μας αγώνες 40 χρόνια τώρα από τους καταπατητές Νασταίους .

Τα παίρνουν λένε από τον Δήμο . Ποιοι; Από ποιους; Όχι πάντως από εμάς


Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και σύσκεψη της Νομικής υπηρεσίας με τους επικεφαλής των παρατάξεων και τον λαό της πόλης μας για έναρξη δικαστικού αγώνα και μάχη μέχρι τελικής πτώσεως. 

Προβλήθηκε 1207 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.