Πηγή: Newpost.gr

Δεν θα γίνει καμία αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας των οχημάτων για το 2019 όπως διευκρίνισε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, ωστόσο «υποσχέθηκε κάποιες φορολογικές ελαφρύνσεις αργότερα».

«Δεν θα αλλάξουμε τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων» σημείωσε η υφυπουργός, μιλώντας στην ΕΡΤ, καθώς όπως είπε δεν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για να γίνει κάτι τέτοιο.

«Δεν έχουμε δημοσιονομικό χώρο για να αλλάξουμε τα Τέλη Κυκλοφορίας. Πήραμε τον δημοσιονομικό χώρο που υπήρχε για να δώσουμε κάποιες φοροελαφρύνσεις.

Αποφασίσαμε ότι αυτές οι ελαφρύνσεις θα είναι συγκεκριμένες που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός. Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλες κινήσεις σε αυτή τη φάση. Αργότερα θα μπορέσουμε να κάνουμε», τόνισε. 

Προβλήθηκε 556 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.