του Μιχάλη Τεζάρη (www.newpost.gr)

Με το πρόσχημα της χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ και προσποιούμενος τον διευθυντή τράπεζας στο Γαλαξίδι, ένας άγνωστος κατάφερε να αποσπάσει από μία 75χρονη γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο, το ποσό των 178.000 ευρώ και 22.500 δολάρια.

Ο δράστης, κατάφερε να πείσει την γυναίκα πως θα λάμβανε ένα μεγάλο ποσό απο κονδύλια ΕΣΠΑ, εάν βέβαια, του έδινε το ποσό των 200.000 ευρώ που χρειαζόταν για να εξασφαλίσει το κονδύλι.

Πράγματι, η 75χρονη τόσο μέσω εμβασμάτων όσο και απευθείας παράδοσης χρημάτων σε δύο γυναίκες συνεργάτιδες του «διευθυντή τραπέζης», έδωσε από τις 18 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 200.000 ευρώ!

Στη συνέχεια, ο απατεώνας εξαφανίστηκε, με την 75χρονη να καταθέτει μήνυση στις 23 Σεπτεμβρίου στο τμήμα ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου. Η αναζήτηση του δράστη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 

Προβλήθηκε 735 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.