Εγκαίνια ανακαινισμένης παιδικής χαράς, στην Πλατεία Βεάκη.

Εντός των τειχών 24 Σεπτεμβρίου 2018

Βασίλης Βαλασόπουλος
Δήμαρχος Ηλιούπολης

(video εδώ)

 

Εγκαίνια της ανακαινισμένης παιδικής χαράς στην Πλατεία Βεάκη (οδός Εργατών Τύπου), θα γίνουν την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 19:00.

''Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος, στην παιδική χαρά έχουν τοποθετηθεί νέα όργανα, μπήκαν δάπεδα ασφαλείας, αντικαταστάθηκε και ενισχύθηκε ο φωτισμός, ανανεώθηκε ο υποστηρικτικός εξοπλισμός όπως κάδοι, παγκάκια κλπ.

Πρόκειται για μία από τις 32 παιδικές χαρές της Ηλιούπολης που ανακαινίστηκαν και πιστοποιούνται για να παίζουν τα παιδιά με ασφάλεια και με νέα ενδιαφέρονται και λειτουργικά όργανα.''

Πηγή: www.notia.gr 

Προβλήθηκε 1227 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.