Πηγή:www.newpost.gr

Παραιτήθηκε από τη θέση του γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ο Γιώργος Κρικρής, δέκα μόλις ημέρες από την ανάληψη καθηκόντων του.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξηγεί γιατί αποδέχθηκε τη θέση, αλλά αφήνει αιχμές για το περιβάλλον εργασίας του.

Συγκεκριμένα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι πιστεύει πως «η χώρα έχει ανάγκη από φωνές που μπορούν να διαμορφώσουν μια υγιή προοπτική χωρίς ιδεοληψίες και αγκυλώσεις, από ανθρώπους που δεν φοβούνται τη συνεργασία του ευρύτερου προοδευτικού χώρου». Ωστόσο, όπως επισημαίνει, «διαισθάνθηκα ότι το περιβάλλον μέσα στο οποίο κλήθηκα να εργαστώ δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο.​ Τουλάχιστον όσο εγώ θα ήθελα και όσο πιστεύω ότι η εποχή επιβάλλει».

«Παραμένοντας σταθερός στις απόψεις μου αυτές, αποφάσισα να αποχωρήσω», συμπληρώνει. Σημειώνει εξάλλου ότι παραμένει ενεργός «στην πόλη που γεννήθηκα και αγαπώ, για να αφοσιωθώ σε κάτι που πιστεύω βαθιά: την Αυτοδιοίκηση».

Δείτε το κείμενο στο Facebook ( Εδώ

Προβλήθηκε 496 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.