Πηγή: www.newsit.gr

Ένας 16χρονος από το Σουδάν ο οποίος βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας απέδρασε από το νοσοκομείο “Σωτηρία” όπου νοσηλευόταν.

Ο 16χρονος κρατούνταν στην Αμυγδαλέζα καθώς δεν είχε νόμιμα χαρτιά και επρόκειτο να απελαθεί. Διαγνώστηκε ωστόσο με φυματίωση και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Σωτηρία”.

Λίγο μετά τις 11:00 ο νεαρός κατάφερε να διαφύγει και από εκείνη την ώρα αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του. 

Προβλήθηκε 312 φορές
Πέθανε ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης που δώρισε όλη την περιουσία του στις Ένοπλες Δυνάμεις

Ο εφοπλιστής, Ιάκωβος Τσούνης, που πρόσφατα δώρισε όλη του την περιουσία στις Ένοπλες Δυνάμεις, απεβίωσε στις 15.30 στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου νοσηλευόταν.

Αυτά είναι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που λήστευε ηλικιωμένους στην Αττική

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες πέντε ατόμων, κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που προέβαινε συστηματικά σε ληστείες και διακεκριμένες κλοπές από οικίες ηλικιωμένων ατόμων στα Μεσόγεια Αττικής...

Κορονοϊός: Επιπλέον μέτρα στον οικισμό Ρομά στο Νομισματοκοπείο

Ύστερα από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κατόπιν εισήγησης και σύμφωνης γνώμης του Δημάρχου Χαλανδρίου, Συμεών Ρούσσου, αποφασίστηκε η κήρυξη του οικισμού Ρομά Νομισματοκοπείου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από σήμερα έως και την Δευτέρα 19 Απριλίου στις 6 π.μ.