Πρόεδρος εργαζομένων μετρό: Ερχεται μεγάλη ταλαιπωρία και τεράστιες ουρές για τους επιβάτες από Δευτέρα.

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 28 Σεπτεμβρίου 2018

Πηγή: www.iefimerida.gr

Τεράστιες ουρές και ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό προβλέπεται από τη Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου, στο Μετρό, οπότε και θα τεθεί σε ισχύ η προσωποποιημένη κάρτα μειωμένου κομίστρου.

«Στα λιγοστά εκδοτήρια γιατί δεν έχουμε εργαζόμενους θα έρθουν φοιτητές, υπερήλικες, άνθρωποι με προβλήματα υγείας και άλλοι», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6» ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Μετρό, Σπύρος Ρεβύθης.

«Εμείς ζητήσαμε να "απλώσουν" το μέτρο αλλά δεν μας έχουν απαντήσει, ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ δεν μας έχει δεχθεί καν», πρόσθεσε ο κ. Ρεβύθης.

Όπως υπενθύμισε, η κάρτα εκδίδεται μόνο σε έξι εκδοτήρια στη γραμμή 1, πέντε στη γραμμή 2 και έξι στη γραμμή 3. «Όλα τα άλλα εκδοτήρια είναι κλειστά γιατί δεν έχουμε εργαζόμενους. Κάποιους τους έχουν στείλει σταθμάρχες και κάποιους άλλους σε πολιτικά κόμματα και υπουργεία», κατέληξε ο ίδιος. 

Προβλήθηκε 1043 φορές
Ο καιρός την Παρασκευή 02.05.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Το βράδυ γενικά αίθριος.

Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.