• lampros_odontiatros
  • syntrivani
  • chrysallida_new
  • vlachos_apofraxeis
  • george's_jewellery
  • ispecs
  • raxati
  • anthologio
  • kargas
  • paulou_dontia
  • little_bees
  • carbonoff
  • venchi
  • kids_party
  • 3pigs
  • jason cafe
  • skoumis_metaforiki
  • anagnostou
  • petshopcorner
  • enso_tatoo
  • booze
  • Iraklis_Tsims
  • psinokaimetho
  • dimi_fashion
  • moutrakia.kids.tv
  • goudis
  • stamatiou_apofraxeis
  • chrisalida
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • artina bakery

''Λέσχη Αμπάριζα'' - Ανακοίνωση - καταγγελία

Στα πέριξ 01 Οκτωβρίου 2018

Την Τετάρτη 26/9 μας «επισκέφτηκαν» και λέρωσαν το χώρο μας εκείνοι που εχθρεύονται κάθε δημιουργία, εκείνοι που αποτελούν τα πιο πρόθυμα σκυλιά των αφεντικών απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό, εκείνοι που όμοιοί τους σκοτώσαν τον Φύσσα, οι πολιτικοί απόγονοι των Ναζί.

Είναι αυτοί που χαίρονται με το λιντσάρισμα του Ζακ, είναι αυτοί που χτυπουν τους απεργούς στο Πειραιά, που επιτίθονται σε κοινωνικούς χώρους από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τα Πετράλωνα σε αγαστή πάντα συνεργασία με την αστυνομία και το κράτος.

Εμείς σαν κομμάτι του κινήματος, ξέρουμε ότι ενοχλούμε του φασίστες στις διάφορες εκδοχές του, ξέρουμε ότι δεν «αγαπουν την πατρίδα με τρόπο εριστικό» αλλά μισούν ότι δεν εμπίπτει στα άρρωστα κριτήριά τους, ξέρουμε ότι το μόνο που υπόσχονται είναι φόβο και σήψη.

Στη Λέσχη Αμπάριζα εδώ και τρία χρόνια, με πολυάριθμες εκδηλώσεις, δράσεις και ανακοινώσεις έχουμε πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στο φασισμό σε κάθε του μορφή.

Χτίζουμε σχέσης αλληλεγγύης, παλεύουμε ώστε ο χώρος της λέσχης να είναι σημείο συνάντησης και αγώνα για τον κόσμο της γειτονιάς και της ευρύτερης περιοχής, που ασφυκτιά από την ατελείωτη λιτότητα και την ανεργία.

Όπου και όποτε λοιπόν κάνουν την εμφάνιση τους οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών, να είναι σίγουροι πως ο λαός θα τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει!

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Γλυφάδα 29-9-18
 

Προβλήθηκε 1238 φορές

Β. Σπανάκης: ''Πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης''

Για τη χρηματοδότηση ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του ΠΑΣΟΚ.

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.