''Λέσχη Αμπάριζα'' - Ανακοίνωση - καταγγελία

Στα πέριξ 01 Οκτωβρίου 2018

Την Τετάρτη 26/9 μας «επισκέφτηκαν» και λέρωσαν το χώρο μας εκείνοι που εχθρεύονται κάθε δημιουργία, εκείνοι που αποτελούν τα πιο πρόθυμα σκυλιά των αφεντικών απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό, εκείνοι που όμοιοί τους σκοτώσαν τον Φύσσα, οι πολιτικοί απόγονοι των Ναζί.

Είναι αυτοί που χαίρονται με το λιντσάρισμα του Ζακ, είναι αυτοί που χτυπουν τους απεργούς στο Πειραιά, που επιτίθονται σε κοινωνικούς χώρους από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τα Πετράλωνα σε αγαστή πάντα συνεργασία με την αστυνομία και το κράτος.

Εμείς σαν κομμάτι του κινήματος, ξέρουμε ότι ενοχλούμε του φασίστες στις διάφορες εκδοχές του, ξέρουμε ότι δεν «αγαπουν την πατρίδα με τρόπο εριστικό» αλλά μισούν ότι δεν εμπίπτει στα άρρωστα κριτήριά τους, ξέρουμε ότι το μόνο που υπόσχονται είναι φόβο και σήψη.

Στη Λέσχη Αμπάριζα εδώ και τρία χρόνια, με πολυάριθμες εκδηλώσεις, δράσεις και ανακοινώσεις έχουμε πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στο φασισμό σε κάθε του μορφή.

Χτίζουμε σχέσης αλληλεγγύης, παλεύουμε ώστε ο χώρος της λέσχης να είναι σημείο συνάντησης και αγώνα για τον κόσμο της γειτονιάς και της ευρύτερης περιοχής, που ασφυκτιά από την ατελείωτη λιτότητα και την ανεργία.

Όπου και όποτε λοιπόν κάνουν την εμφάνιση τους οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών, να είναι σίγουροι πως ο λαός θα τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει!

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Γλυφάδα 29-9-18
 

Προβλήθηκε 1080 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.