Θρίλερ με πτώμα στο Φάληρο! Εντοπίστηκε χωρίς κεφάλι και χέρια

Στα πέριξ 02 Οκτωβρίου 2018

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (01.10.2018), από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Φλοίσβου, στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη μαρίνα Σ.Ε.Φ., στις εκβολές του Κηφισού ποταμού, μεταξύ θάλασσας και βραχώδους δύσβατου σημείου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, η σορός ήταν ακρωτηριασμένη, καθώς δεν είχε κεφάλι, εμπρόσθιο τμήμα κορμού και άκρα.

Φορούσε παντελόνι τζιν μπλε χρώματος και παπούτσια μαύρου-λευκού χρώματος, ενώ απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν υποθαλάσσιες έρευνες από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, προς εύρεση περαιτέρω στοιχείων.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο νεκροτομείο Αθηνών.

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 969 φορές

''Έφυγε'' από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Νέας Σμύρνης και παλιός πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Σιότροπος

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει δημοτική δαπάνη την Παρασκευή 1η Αυγούστου το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής Νέας Σμύρνης και η ταφή στη συνέχεια στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης