Πηγή: www.topontiki.gr

Από βέβαιο θάνατο έσωσε έναν συγγενή του και πρώην συνεργάτη του στο δήμο Σφακίων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Όλα έγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες του inotos.gr, κατά τη διάρκεια του γεύματος που έγινε προς τιμή του κ, Παυλόπουλου στην Χώρα Σφακίων με αφορμή την αναγνώριση του Καλλικράτη ως μαρτυρικό χωριό.

Ξαφνικά, ένας συγγενής του υπουργού αισθάνθηκε αδιαθεσία και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο έδαφος λίγα μέτρα δίπλα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Χωρίς να χάσει χρόνο ο γιατρός-υπουργός βρέθηκε πάνω από τον πρώην συνεργάτη του στο δήμο Σφακίων και μπροστά στα έκπληκτα μάτια τόσο του Προκόπη Παυλόπουλου όσο και των καλεσμένων στο τραπέζι, πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, σώζοντας από βέβαιο θάνατο τον πρώην συνεργάτη του ο οποίος μεταφερθηκε λίγο αργότερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων. 

Προβλήθηκε 822 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.