Πηγή: www.topontiki.gr

Από βέβαιο θάνατο έσωσε έναν συγγενή του και πρώην συνεργάτη του στο δήμο Σφακίων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Όλα έγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες του inotos.gr, κατά τη διάρκεια του γεύματος που έγινε προς τιμή του κ, Παυλόπουλου στην Χώρα Σφακίων με αφορμή την αναγνώριση του Καλλικράτη ως μαρτυρικό χωριό.

Ξαφνικά, ένας συγγενής του υπουργού αισθάνθηκε αδιαθεσία και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο έδαφος λίγα μέτρα δίπλα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Χωρίς να χάσει χρόνο ο γιατρός-υπουργός βρέθηκε πάνω από τον πρώην συνεργάτη του στο δήμο Σφακίων και μπροστά στα έκπληκτα μάτια τόσο του Προκόπη Παυλόπουλου όσο και των καλεσμένων στο τραπέζι, πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, σώζοντας από βέβαιο θάνατο τον πρώην συνεργάτη του ο οποίος μεταφερθηκε λίγο αργότερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων. 

Προβλήθηκε 509 φορές
Ελληνική Αστυνομία: #ExeisFoni.(συμβουλές για την προστασία από την σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων)

Χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες από την Ελληνική Αστυνομία προς τους πολίτες για την προστασία από την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στο πλαίσιο της κινητοποίησης της #ExeisFoni

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των πορτοφολάδων της Αθήνας: «Ξάφριζαν» χρήματα επιβατών στα μέσα μεταφοράς

Περισσότερες από 160 κλοπές πορτοφολιών και τιμαλφών από επιβάτες κυρίως σε μέσα μαζικής μεταφοράς, στην Αθήνα είχαν διαπράξει δύο συμμορίες, που εξαρθρώθηκαν από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Ασφάλειας Αττικής.