Πηγή: www.94fm.gr

Ευθεία βολή στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης χαρακτήρισε την εφαρμογή της απλής αναλογικής στις δημοτικές εκλογές ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές”.

«Ο Κλεισθένης δεν ήταν μεταρρύθμιση, ήταν μια λογική εκλογικού συστήματος, που συνέφερε την Κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ. Ναι στην απλή αναλογική αλλά με μία σειρά ασφαλιστικές δικλείδες. Αυτά όλα τα έκαναν δυστυχώς μυαλά που δεν έχουν σχέση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βαλασόπουλος.

Ο ίδιος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του τέως υπουργού εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, για τον οποίο είπε ότι όχι μόνο δεν είχε καμία σχέση με την Αυτοδιοίκηση, αλλά την μισούσε.

Αντίθετα, ο κ. Βαλασόπουλος εξήρε το νέο υπουργό εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση… «Θεωρώ ότι τώρα έχουμε έναν εξαιρετικό υπουργό εσωτερικών. Δεν ξέρω αν προλαβαίνει βέβαια να αφήσει τη σφραγίδα του», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία, ο δήμαρχος Ηλιούπολης αποκάλυψε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο, με στόχο να οδηγήσει την Ηλιούπολη στη νέα εποχή, που θα διαμορφωθεί με την τεράστια επένδυση στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού. «Πρέπει να συνεχιστεί το μεγάλο έργο που κάναμε στην πόλη τα τελευταία 8 χρόνια με μεράκι και κέφι», δήλωσε ο Β. Βαλασόπουλος.

Αναφορικά με τον ΣΠΑΥ, ο επί δύο σερί θητείες πρόεδρος Βασίλης Βαλασόπουλος τόνισε ότι αντιμετωπίζει όλους τους δήμους ισότιμα, ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού μπαίνει σε μια νέα εποχή…

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Βασίλη Βαλασόπουλου στο παρακάτω link: (εδώ)

Προβλήθηκε 934 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.