Κι άλλο πτώμα άνδρα βρέθηκε στον Φλοίσβο!

Στα πέριξ 09 Οκτωβρίου 2018

Τη σορό ενός άνδρα εντόπισαν το μεσημέρι στον Φλοίσβο στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Πρόκειται για το δεύτερο πτώμα που εντοπίζεται μέσα σε διάστημα λίγων ημερών στην ευρύτερη περιοχή, προκαλώντας την κινητοποίηση των Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα, η σορός του άνδρα βρέθηκε το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή της Μαρίνας Αλίμου, στην εξωτερική πλευρά του βόρειου λιμενοβραχίονα.

Πρόκειται για άνδρα με μαύρα μαλλιά, ύψους περίπου 1,80, ηλικίας 35-40 ετών. Στο δεξί χέρι φοράει βέρα και στο αριστερό ρολόι μαύρου χρώματος.

Η σορός θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου και ενδεχομένως περαιτέρω στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του θύματος.

πηγή: www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 1076 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία