Πηγή: Δήμος Ηλιούπολης

Ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την κεντρική δομή του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και την Ελληνική Εταιρία Λοιμώξεων σας προσκαλούν σε ομιλία με θέμα τον προληπτικό εμβολιασμό ενηλίκων.

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα και πρακτικά χρήσιμη ομιλία που απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες, ιδιαίτερα δε σε όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες με αυξημένη πιθανότητα να προσβληθούν από Γρίπη, Πνευμονία ή Έρπη Ζωστήρα.

Οι ιδιαιτερότητες και τα διαφορετικά προβλήματα κάθε ηλικίας αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα του προληπτικού εμβολιασμού.
Ομιλητής θα είναι ο ιατρός παθολόγος-λοιμωξιολόγος, Γιώργος Τσεκές.

Η ημερίδα θα γίνει την Παρασκευή 19-10-18 και ώρα 18.30 στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, επι των οδών Μαρίνου Αντύπα & Σοφοκλή Βενιζέλου.

Είσοδος Ελεύθερη

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
XΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕΡΕΤΗ 

Προβλήθηκε 583 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.