Η προσπάθεια αναχαίτισης όλων των αναχρονιστικών δυνάμεων και των γνήσιων εκφραστών του παλαιοκομματισμού στην Ηλιούπολη, ξεκίνησε!

Χαιρετίζω την αυτόνομη και ανεξάρτητη κάθοδο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές των «Συνεργών με την Ηλιούπολη» και ιδιαίτερα την έκφραση της πίστης τους που διατυπώνουν σε:

«σε μια προοπτική ενισχυμένης δημοκρατίας για την Ηλιούπολη. Με συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας και συνεχή δημόσια διαβούλευση, ικανή να ανανεώσει ριζικά την κοινωνική και πολιτική ζωή της Ηλιούπολης, αφήνοντας πίσω παλαιοκομματικές και τυχοδιωκτικές νοοτροπίες και πολιτικές», όπως πολύ σωστά αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

• Ενώνουμε τις δυνάμεις για να ακυρώσουμε κάθε είδους συμφωνία προσώπων, παρατάξεων και κομμάτων «κάτω από το τραπέζι» και ερήμην της κοινωνίας.

• Απαντάμε δυναμικά και στην πράξη σε όσους άκαιρα και άστοχα ταυτίζουν τη δική τους εκλογή στο δημαρχιακό αξίωμα με το μέλλον αυτής της πόλης.

• Δίνουμε ραντεβού με την κοινωνία στο καθαρό αγώνα μας ενάντια σε κάθε τυχοδιωκτική, καιροσκοπική και μεταμφιεσμένη αναχρονιστική δύναμη που προσπαθεί να ανακόψει αυτή την πορεία.

Με πρωταγωνιστές τους νέους και τις νέες του καθημερινού μόχθου στη ζωή και στη γνώση, και κυρίως με την ΕΝΟΤΗΤΑ όλων των κοινωνικών, παραγωγικών και αναπτυξιακών δυνάμεων αλλάζουμε σελίδα. 

Κώστας Γ. Σεφτελής
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης

Προβλήθηκε 295 φορές

Σαράντος Καργάκος (του Στάθη)

Ο Σαράντος Καργάκος. ΚατΆ αρχάς ένας γλυκός άνθρωπος. Που νοιαζόταν για τους μαθητές του, τους ανθρώπους, την πατρίδα μας. Πολυμαθέστατος και πολυγραφότατος, με τον αέρα της Μάνης στην καρδιά και τους ορίζοντες του κόσμου στο βλέμμα

Η Ασφάλεια της χούντας στην υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ (Γ. Παπαδόπουλος - Τετράδης)

Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός προσωπικά απέδειξαν χτες έμπρακτα ότι βρίσκονται σε πανικό για το θέμα των Πρεσπών και ότι δε διστάζουν να εφαρμόσουν ακόμα και χουντικά μέτρα για να φιμώσουν κάθε αντίθετη φωνή. Η σωρεία συλλήψεων πολιτών… προληπτικά πριν την ομιλία του κ.

Ο Αστραπόγιαννος μπροστά στην πορτοκαλιά του Μαξίμου (του Δημήτρη Καμπουράκη)

Μπροστά στο φορτωμένο πορτοκάλια δεντράκι του Μαξίμου, ο Αλέξης αναφέρθηκε τρεις φορές (μήπως και μας διέφυγε) στην «γενναιότητα» του να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή, ενώ το Σύνταγμα του επέτρεπε να κυβερνά και δίχως να το κάνει.