Η προσπάθεια αναχαίτισης όλων των αναχρονιστικών δυνάμεων και των γνήσιων εκφραστών του παλαιοκομματισμού στην Ηλιούπολη, ξεκίνησε!

Χαιρετίζω την αυτόνομη και ανεξάρτητη κάθοδο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές των «Συνεργών με την Ηλιούπολη» και ιδιαίτερα την έκφραση της πίστης τους που διατυπώνουν σε:

«σε μια προοπτική ενισχυμένης δημοκρατίας για την Ηλιούπολη. Με συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας και συνεχή δημόσια διαβούλευση, ικανή να ανανεώσει ριζικά την κοινωνική και πολιτική ζωή της Ηλιούπολης, αφήνοντας πίσω παλαιοκομματικές και τυχοδιωκτικές νοοτροπίες και πολιτικές», όπως πολύ σωστά αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

• Ενώνουμε τις δυνάμεις για να ακυρώσουμε κάθε είδους συμφωνία προσώπων, παρατάξεων και κομμάτων «κάτω από το τραπέζι» και ερήμην της κοινωνίας.

• Απαντάμε δυναμικά και στην πράξη σε όσους άκαιρα και άστοχα ταυτίζουν τη δική τους εκλογή στο δημαρχιακό αξίωμα με το μέλλον αυτής της πόλης.

• Δίνουμε ραντεβού με την κοινωνία στο καθαρό αγώνα μας ενάντια σε κάθε τυχοδιωκτική, καιροσκοπική και μεταμφιεσμένη αναχρονιστική δύναμη που προσπαθεί να ανακόψει αυτή την πορεία.

Με πρωταγωνιστές τους νέους και τις νέες του καθημερινού μόχθου στη ζωή και στη γνώση, και κυρίως με την ΕΝΟΤΗΤΑ όλων των κοινωνικών, παραγωγικών και αναπτυξιακών δυνάμεων αλλάζουμε σελίδα. 

Κώστας Γ. Σεφτελής
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης

Προβλήθηκε 337 φορές

Η μεγάλη απάτη του Οικογενειακού Γιατρού και της παρεχομένης Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. (2) - Θεοπίστη Πάντου.

Σε συνέχεια του άρθρου μου (εδώ) για τον Οικογενειακό Γιατρό και την Υγεία της 11ης Απριλίου, θα ήθελα να συμπληρώσω τα παρακάτω στοιχεία, των οποίων πρόσφατα έλαβα γνώση, για να αποδοθούν κατά το ρητό «τα του Καίσαρος…»

Δημόσια Περιουσία: Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι, δεν παίζονται !! (του Γιώργου Μπαλτά)

Οι άνθρωποι δεν παίζονται. Στις 26 Μαίου έχομε εκλογές. Τα Δημοτικά Συμβούλια είναι λογικό να «υπολειτουργούν» και να χειρίζονται θέματα καθημερινότητας ή να «κλείνουν» «εκκρεμότητες»!