Πηγή: www.newsit.gr

Συναγερμός σήμανε απόψε στο κέντρο της Αθήνας, μετά την επίθεση ομάδας αντιεξουσιαστών στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, στην οδό Βερανζέρου και σε ένα σταθμευμένο βαν της Ελληνικής Αστυνομίας μπροστά στο ΑΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr, οι δράστες – περίπου 50 τον αριθμό – εκτόξευσαν εναντίον των αστυνομικών πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότοφ, χωρίς, μέχρι στιγμής, να υπάρχουν αναφορές για τυχόν τραυματισμούς.

Ωστόσο, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου του Αστυνομικού Τμήματος και σε άλλα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ 

Προβλήθηκε 708 φορές
Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.